Κάτω από το καπό: τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι διαστάσεις και τα βάρη του Citan Van.

Διαστάσεις και βάρη.

Μήκη οχήματος
Επιτρεπόμενο μικτό βάρος

Δυναμική οδήγηση & οικονομία. Χώρος βιώσιμης οδηγικής απόλαυσης.

Υψηλής απόδοσης και οικονομικοί στην κατανάλωση.

Η γκάμα κινητήρων για το Citan περιλαμβάνει έναν 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα με 3 εκδόσεις ισχύος. Οι 3 κινητήρες διακρίνονται για τα δυναμικά χαρακτηριστικά ροπής στρέψης και εξοπλίζονται με την τεχνολογία BlueEFFICIENCY για μείωση της κατανάλωσης. Η έκδοση 55 kW1 [Citan Van 108 CDI με πακέτο BlueEFFICIENCY, μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και άδεια επαγγελματικού (N1). Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 4,6–4,3 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 119–112 g/km. [*] διακρίνεται στην κατηγορία της για τις υποδειγματικές τιμές κατανάλωσης. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου επιδρά θετικά και στην αυτονομία. Με γεμάτο το ρεζερβουάρ 60 λίτρων, οι πετρελαιοκινητήρες διανύουν – ανάλογα με το προφίλ χρήσης και τον τρόπο οδήγησης – έως 1000 km μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό.

1

Citan Van 108 CDI με πακέτο BlueEFFICIENCY, μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και άδεια επαγγελματικού (N1). Κατανάλωση καυσίμου σε αστικό/υπεραστικό/μικτό κύκλο: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 119–112 g/km [*]. Οι πραγματικές τιμές κατανάλωσης εξαρτώνται μεταξύ άλλων από το βάρος του οχήματος και τον επιλεγμένο εξοπλισμό.

Κινητήρες και τιμές κατανάλωσης.

Τύπος οχήματος

* Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις "μετρηθείσες τιμές CO₂ NEDC" σύμφωνα με το άρθ. 2 παρ. 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1152. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Λόγω τροποποιήσεων της νομοθεσίας που αφορά τις σχετικές διαδικασίες δοκιμών, ενδέχεται να αναγράφονται υψηλότερες τιμές στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης του οχήματος, το οποίο απαιτείται για την ταξινόμηση και, ενδεχομένως, για τη φορολογία του οχήματος. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO₂ των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO₂ και την κατανάλωση ρεύματος“ καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων, οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum