Citan Tourer | Ελαφρά Επαγγελματικά Mercedes-Benz

Citan Tourer

Νέες εκδόσεις

Κλείστε τώρα ένα test drive

Το Citan Tourer: Ο ήρωας της πόλης.

Στιβαρό, ευέλικτο, οικονομικό και τέλεια προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της πόλης: το Citan Tourer.

Από οικονομικής άποψης, με το Citan είστε αναμφισβήτητα κερδισμένοι: οι αποδοτικοί κινητήρες του με τεχνολογία BlueEFFICIENCY και συμφέρουσες τιμές κατανάλωσης, η υψηλή διαθεσιμότητά του με μεγάλα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων1 καθώς και οι ευνοϊκοί όροι και οι ελκυστικές υπηρεσίες2 προστατεύουν τον προϋπολογισμό σας. Και για να φτάνετε πάντα με ασφάλεια στο προορισμό σας, συμπεριλάβαμε στον εξοπλισμό του Citan το ADAPTIVE ESP® με χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες, υψηλής απόδοσης δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και έως 6 αερόσακους.

Χάρη στα αναπαυτικά καθίσματα και την άψογη ρύθμιση του συστήματος ανάρτησης με ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών, το Citan κινείται με άνεση, ευελιξία και ευκινησία στην πόλη. Υποδειγματική είναι, επίσης, η ευελιξία του, για παράδειγμα, με τις πτυσσόμενες πλάτες πίσω καθισμάτων, οι οποίες προσφέρουν μεγάλο χώρο φόρτωσης με μία κίνηση. 

Το Citan έχει όλα όσα περιμένετε από ένα compact van με το αστέρι της Mercedes. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματά του σε μία δοκιμαστική διαδρομή.

1

Διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων έως 40.000 km.

2

Για παράδειγμα Mercedes-Benz MobiloVan, η εγγύηση κινητικότητας της Mercedes-Benz για όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος. Ισχύει για έως 30 χρόνια με τακτικά service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz. Ισχύει για οχήματα με πρώτη ταξινόμηση από 01.10.2012.

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Άνεση
  2. Οδηγική απόλαυση
  3. Οικονομία
  4. Ευελιξία
  5. Ασφάλεια
Γιατί οι εσωτερικές αρετές "μετράνε".

Ο φιλικός εσωτερικός χώρος συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο συνδυασμός λειτουργικότητας και άνεσης εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις, από την εργονομικά υψηλή θέση καθίσματος κατά την οδήγηση μέχρι τις χαμηλές κάτω ακμές των θυρών, που διευκολύνουν την επιβίβαση.

Το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού με πλευρική στήριξη για προστασία της μέσης είναι ανθεκτικό, αναπνέει και ρυθμίζεται χειροκίνητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ακριβώς όπως και το καθ' ύψος ρυθμιζόμενο τιμόνι. Όλα τα χειριστήρια είναι εργονομικά διατεταγμένα και εξαιρετικά εύχρηστα, ενώ το ευανάγνωστο όργανο πολυλειτουργικών ενδείξεων νέας σχεδίασης αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το εσωτερικό. Επιπλέον, το σύστημα θέρμανσης και αερισμού του βασικού εξοπλισμού καθώς και τα προαιρετικά ηλεκτρικά παράθυρα στις συρόμενες πόρτες, συμβάλλουν στο ευχάριστο κλίμα.

Ο πρακτικός σχεδιασμός των αποθηκευτικών χώρων προσφέρει πολλές λύσεις αποθήκευσης με εύκολη πρόσβαση: το ντουλαπάκι συνοδηγού έχει χωρητικότητα έως 8,5 l, η αποθηκευτική θήκη πάνω από το μπροστινό παρμπρίζ 12,6 l, οι θήκες στις πόρτες σας προσφέρουν 4,1 l η κάθε μία, ενώ η αποθηκευτική θήκη του υποβραχιόνιου έχει χωρητικότητα 8,9 l.

Ο εσωτερικός χώρος γίνεται ακόμη πιο ελκυστικός με τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού «Εσωτερικό πακέτο χρωμίου», «Εσωτερικό πακέτο Design χρωμίου» ή «Εσωτερικό πακέτο Design Color».

Εργασία και οδηγική απόλαυση.

Τα πλεονεκτήματα του Citan Tourer κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη παντού. Στην πυκνή κίνηση της πόλης επωφελείστε από την απίστευτη ευκινησία του Citan, ενώ σε επαρχιακούς δρόμους ή αυτοκινητόδρομους, μπορείτε να αξιοποιείτε πλήρως την ισχύ του.

Ένας από τους κινητήρες με δυνατή ροπή σίγουρα ταιριάζει στο δικό σας προφίλ. Η καινοτόμα τεχνολογία μειώνει την κατανάλωση ενισχύοντας έτσι την οικονομική απόδοση της επιχείρησής σας. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα, τη μετάδοση της ισχύος αναλαμβάνει αποτελεσματικά ένα μηχανικό κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων.

Όλα τα τεχνικά εξαρτήματα είναι με ακρίβεια συντονισμένα μεταξύ τους – από το σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση και τη ρύθμιση ελατηρίων-αποσβεστήρων του συστήματος ανάρτησης με μεμονωμένη ανάρτηση τροχών μέχρι τα υψηλής απόδοσης δισκόφρενα στο μπροστινό και πίσω άξονα. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα ανέμελα την ευελιξία του Citan.

Ανταμείβει τη σημερινή και τις μελλοντικές γενιές.

Καθήκον της Mercedes-Benz, και στην περίπτωση του Citan, είναι να διαμορφώνει το μέλλον των μετακινήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Ειδικά στην κίνηση της πόλης, το Citan ικανοποιεί υποδειγματικά αυτήν την απαίτηση. Χάρη στους σύγχρονους κινητήρες και την καινοτόμα τεχνολογία, τόσο οι εκπομπές CO2 όσο και η κατανάλωση καυσίμου μειώνονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Όμως, το Citan συμφέρει και από οικονομικής άποψης. Αφενός λόγω της ελκυστικής τιμής και αφετέρου χάρη το χαμηλό κόστος λειτουργίας του, το οποίο είναι αποτέλεσμα της αποδοτικής κατανάλωσης καυσίμου και των διαστημάτων μεταξύ συντηρήσεων έως 40.000 km.

Και επειδή η μέγιστη διαθεσιμότητα του van σας είναι τόσο σημαντική για τη Mercedes-Benz όσο και για εσάς, προσφέρουμε για όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος την εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan1, 2. Έτσι, το Citan συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη κερδοφορία της επιχείρησής σας και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, σε κάθε διαδρομή.

Οι σύγχρονοι κινητήρες, το σύστημα διεύθυνση με ηλεκτρική υποβοήθηση και η ένδειξη χρόνων αλλαγής ταχυτήτων θέτουν τη βάση για οικονομική οδήγηση. Με το πακέτο BlueEFFICIENCY η οικονομική αποδοτικότητα του οχήματός σας μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε αποστολή.

Το Citan Tourer ενθουσιάζει σε όποια θέση κι αν κάθεστε. Με εξαιρετικά αναπαυτικά καθίσματα και επαρκή αποθηκευτικό χώρο για αποσκευές, προσφέρει τις ιδανικές προϋποθέσεις για ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις, είτε θέλετε να παρέχετε ολοκληρωμένη ικανοποίηση στους επιβάτες σας είτε να δώσετε κίνητρα στους εργαζόμενούς σας για την επόμενη αποστολή τους.

Στα αναπαυτικά καθίσματα με πλευρική στήριξη για προστασία της μέσης και ανθεκτικά καλύμματα που αναπνέουν, αισθάνεστε τόσο αναπαυτικά όσο θα περιμένατε από ένα ελαφρύ επαγγελματικό της Mercedes-Benz. Ο υψηλής ποιότητας, λειτουργικός εσωτερικός χώρος προσφέρει πολλές πρακτικές αποθηκευτικές θήκες, ώστε να απολαμβάνετε άνετα ακόμη και τις μεγάλες διαδρομές. Εκτός από την εξαιρετική οδηγική άνεση, το Citan πείθει επίσης με τις ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με περιορισμό δύναμης σε κάθε κάθισμα.

Πραγματικά μεγαλειώδες στον τομέα της ασφάλειας.

Και στο θέμα της ασφάλειας, το Citan έχει σαφές προβάδισμα. Με ADAPTIVE ESP®, υποβοήθηση πέδησης και σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS, καθώς και δισκόφρενα στον μπροστινό και πίσω άξονα, εντυπωσιάζει με μικρή απόσταση πέδησης – ακόμη και σε ολισθηρό οδόστρωμα. Το σύστημα ανάρτησης με ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών διατηρεί αξιόπιστα την επαφή με το οδόστρωμα. Εάν βρεθείτε να οδηγείτε σε χιόνι, λάσπη ή άμμο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR.

Εάν συμβεί το απρόοπτο, οι ζώνες ασφαλείας τριών σημείων ρυθμιζόμενου ύψους με προεντατήρες και περιοριστές δύναμης ζώνης ασφαλείας σας εξασφαλίζουν πολύ καλή συγκράτηση. Σε περίπτωση πέδησης έκτακτης ανάγκης, ενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα αλάρμ.

Το Citan περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό του φώτα πορείας ημέρας, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα και έως 6 αερόσακους. Ο αερόσακος οδηγού και συνοδηγού3, καθώς και οι αερόσακοι παραθύρων3 και θώρακα3,4 μπορούν μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος. Κατ'επιλογή διατίθεται συστήματα υποβοήθησης, όπως αισθητήρας φωτός και βροχής, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών3 και μία κάμερα οπισθοπορείας, η οποία προβάλλει το χώρο πίσω από το όχημα στον εσωτερικό καθρέφτη.

Και για να είστε σίγουροι ότι το όχημά σας δεν θα βρεθεί σε λάθος χέρια, διατίθεται προαιρετικά για το Citan ένα αντικλεπτικό σύστημα και σύστημα συναγερμού κλοπής5.

1

Για έως 30 χρόνια με τακτικά service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz.

2

Ισχύει για οχήματα με πρώτη ταξινόμηση από 01.10.2012.

3

Βασικός εξοπλισμός για Citan Tourer με άδεια επιβατικού (M1), προαιρετικός εξοπλισμός με άδεια επαγγελματικού (Ν1).

4

Διατίθεται για το συνοδηγό μόνο σε συνδυασμό με αερόσακους θώρακα οδηγού και συνοδηγού.

5

Διατίθεται μόνο για το Citan Tourer με άδεια επαγγελματικού (N1).

Άνεση καθισμάτων Mercedes-Benz – και στο χώρο επιβατών.

Και στον χώρο επιβατών του Citan Tourer οι μετακινήσεις γίνονται εξαιρετικά ευχάριστες. Το τριθέσιο ενιαίο κάθισμα εντυπωσιάζει με ιδιαίτερη άνεση σε όλες τις θέσεις, 3 προσκέφαλα ρυθμιζόμενα καθ' ύψος και ζώνες ασφαλείας τριών σημείων. Όταν χρειάζεται πρόσθετος χώρος φόρτωσης για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, το τριθέσιο ενιαίο κάθισμα μπορεί να αναδιπλώνεται σε αναλογία ⅓ προς ⅔. Έτσι, το Citan Tourer αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες φόρτωσής του.

* Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις "μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC" σύμφωνα με το άρθ. 2 παρ. 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1152 ή/και (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Λόγω τροποποιήσεων της νομοθεσίας που αφορά τις σχετικές διαδικασίες δοκιμών, ενδέχεται να αναγράφονται υψηλότερες τιμές στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης του οχήματος, το οποίο απαιτείται για την ταξινόμηση και, ενδεχομένως, για τη φορολογία του οχήματος. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO2 των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος“ καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων, οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
 

Lorem Ipsum