Πάντα ένα βήμα μπροστά: Χρηματοδότηση, Ασφάλιση και service για το δικό σας Marco Polo ACTIVITY.

Δουλειά μας είναι να διατηρούμε το Marco Polo ACTIVITY σας στην κυκλοφορία.

Με το Mercedes-Benz Service έχετε στο πλευρό σας ένα συνεργάτη που γνωρίζει άριστα το van σας και σας υποστηρίζει, ώστε να παραμένει αξιόπιστα στην κυκλοφορία.

Mercedes-Benz ServiceCare για το van σας.

Δεν οδηγείτε τυχαία ένα Mercedes-Benz Van, αλλά επειδή έχετε επιλέξει κορυφαία ποιότητα. Ό,τι κι αν συμβεί, θέλετε να διατηρείτε την κινητικότητά σας. Τα προϊόντα μας Mercedes-Benz ServiceCare είναι πάντα δίπλα σας. Διαπιστώστε με τον Υπολογιστή Mercedes-Benz ServiceCare ποιο είναι το καταλληλότερο προϊόν Mercedes-Benz ServiceCare για τις ανάγκες σας.

Mercedes-Benz Service24h και MobiloVan.

Εάν τύχει να μείνετε ποτέ στο δρόμο, η επαγγελματική υπηρεσία Mercedes-Benz Service24h σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας. Με την εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan1 αυτές και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε καινούριου ελαφρού επαγγελματικού Mercedes-Benz.

1

Οι υπηρεσίες του Mercedes-Benz MobiloVan στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση ισχύουν για τα μοντέλα Sprinter, Vito, Citan και Marco Polo ACTIVITY. Για όλα τα οχήματα με πρώτη ταξινόμηση μετά την 01.10.2012, το MobiloVan ισχύει αρχικά για 2 χρόνια χωρίς απαίτηση για service και στη συνέχεια ανανεώνεται με κάθε συντήρηση σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz για έως 30 χρόνια.

Για τα μοντέλα V-Class, X-Class, Marco Polo και Marco Polo HORIZON, ισχύουν οι υπηρεσίες Mercedes-Benz Mobilo στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.

Lorem Ipsum