Αυτονομία

Το μέλλον κινείται ηλεκτρικά.

Η εφαρμογή Mercedes-Benz Electric Ready.

Είστε έτοιμοι για την ηλεκτροκίνηση; Διαπιστώστε το και μόνοι σας. Η δωρεάν εφαρμογή για smartphone σας δείχνει αν θα είχε πρακτικά οφέλη για εσάς ή επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος ή ενός υβριδικού μοντέλου. Για το λόγο αυτό, η εφαρμογή καταγράφει μέσω του smartphone τις διαδρομές που κάνετε κάθε μέρα με το αυτοκίνητό σας – ανεξαρτήτως μάρκας. Η εφαρμογή υπολογίζει εάν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο της Mercedes-Benz ταιριάζει στο προσωπικό σας προφίλ μετακινήσεων.

Η εφαρμογή Mercedes-Benz Electric Ready ελέγχει εάν θα μπορούσατε να φτάσετε στον προορισμό σας χρησιμοποιώντας την ηλεκτροκίνηση και, επιπλέον, σας ενημερώνει για την απαραίτητη ενέργεια και την υπάρχουσα υποδομή.

Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Mercedes-Benz Electric Ready.
 

Πρόκληση 7 ημερών.

Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής, ξεκινά η προσωπική πρόκληση 7 ημερών, στα πλαίσια της οποίας αναλύονται οι καθημερινές διαδρομές του χρήστη με τη συγκατάθεσή του.

Καθημερινές αναλύσεις & ειδήσεις.

Καθημερινά στη διάρκεια της πρόκλησης 7 ημερών, η εφαρμογή σας παρέχει νέες αναλύσεις των διαδρομών σας. Αυτές σας επιτρέπουν να βλέπετε αναλυτικά πώς θα εξελίσσονταν οι διαδρομές με ένα εναλλακτικό σύστημα κίνησης.

Υπηρεσία σχεδιασμού διαδρομής.

Η εφαρμογή Mercedes-Benz Electric Ready μπορεί να υπολογίζει εκ των προτέρων οποιαδήποτε διαδρομή με ένα ηλεκτρικό όχημα, συμπερ. της ενέργειας που θα χρειαστείτε και της κατανάλωσης που θα κάνετε.

Σταθμοί φόρτισης.

Βρείτε τις ιδανικές επιλογές φόρτισης σε 30 και πλέον χώρες στον χάρτη. Για κάθε σταθμό φόρτισης εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με την περιοχή, το βύσμα φόρτισης και την ταχύτητα φόρτισης.

Εικονική προσομοίωση φόρτισης.

Η εφαρμογή εμφανίζει την εικονική κατάσταση της μπαταρίας του προσομοιωμένου οχήματος. Μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε διάφορες δυνατότητες φόρτισης ανά πάσα στιγμή και να φορτίζετε εικονικά το όχημά σας σε πραγματικό χρόνο.