Αυτονομία

Το μέλλον κινείται ηλεκτρικά.

Η εφαρμογή EQ Ready App.

Με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής EQ Ready App γνωρίζετε από πριν εάν η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει στο ατομικό σας προφίλ χρήσης. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς παρέχει καθημερινή υποστήριξη, εάν χρησιμοποιείτε ήδη ένα ηλεκτροκίνητο van.

Οι εκτιμήσεις της εφαρμογής αναφορικά με το εάν συμφέρει η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση βασίζονται σε μια πολύ απλή διαδικασία: ανεξάρτητα από το τωρινό όχημα, η εφαρμογή καταγράφει πραγματικές διαδρομές του χρήστη, αναλύει την ιδιαίτερη οδηγική συμπεριφορά του και υπολογίζει ακόμη και τη θεωρητική κατανάλωση ενέργειας του δρομολογίου. Με αυτήν την απλή και εξατομικευμένη εκτίμηση, μπορεί να υπολογιστεί το όφελος μιας επένδυσης.

Η εφαρμογή σάς παρέχει υποστήριξη και σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτροκίνητο van, για παράδειγμα, προγραμματίζοντας λεπτομερώς τη διαδρομή και παρουσιάζοντας μια επισκόπηση των σταθμών φόρτισης.

 

 

Οι δυνατότητες της εφαρμογής EQ Ready.
 

Πρόκληση 7 ημερών.

Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής, ξεκινά η προσωπική πρόκληση 7 ημερών, στα πλαίσια της οποίας αναλύονται οι καθημερινές διαδρομές του χρήστη με τη συγκατάθεσή του.

Καθημερινές αναλύσεις & ειδήσεις.

Καθημερινά στη διάρκεια της πρόκλησης 7 ημερών, η εφαρμογή σας παρέχει νέες αναλύσεις των διαδρομών σας. Αυτές σας επιτρέπουν να βλέπετε αναλυτικά πώς θα εξελίσσονταν οι διαδρομές με ένα εναλλακτικό σύστημα κίνησης.

Υπηρεσία σχεδιασμού διαδρομής.

Η εφαρμογή EQ Ready μπορεί να υπολογίζει εκ των προτέρων οποιαδήποτε διαδρομή με ένα ηλεκτρικό όχημα, συμπερ. της ενέργειας που θα χρειαστείτε και της κατανάλωσης που θα κάνετε.

Σταθμοί φόρτισης.

Βρείτε τις ιδανικές επιλογές φόρτισης σε 30 και πλέον χώρες στον χάρτη. Για κάθε σταθμό φόρτισης εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με την περιοχή, το βύσμα φόρτισης και την ταχύτητα φόρτισης.

Εικονική προσομοίωση φόρτισης.

Η εφαρμογή εμφανίζει την εικονική κατάσταση της μπαταρίας του προσομοιωμένου οχήματος. Μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε διάφορες δυνατότητες φόρτισης ανά πάσα στιγμή και να φορτίζετε εικονικά το όχημά σας σε πραγματικό χρόνο.