Safety Weekend - Vans & Trucks

28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:00 - 18:00

Για δύο μέρες, η Mercedes-Benz Ελλάς διοργανώνει ένα συναρπαστικό Vans & Trucks Safety Weekend. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα πρωτοπόρα συστήματα ασφαλείας των επαγγελματικών της οχημάτων.


Η πλήρης γκάμα ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών Mercedes-Benz θα βρίσκεται εκεί. Ειδικοί εκπαιδευτές θα παρουσιάσουν τα συστήματα ασφαλείας των κορυφαίων της κατηγορίας τους Actros & Sprinter, ενώ θα είναι διαθέσιμα για Test Drives σε πραγματικές συνθήκες τα Vans και η X-Class. Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε και να οδηγήσετε το eVito, το νέο ηλεκτρικό Van της Mercedes-Benz στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα.


Μην χάσετε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στην Πίστα Μεγάρων, 28-29 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Είστε έτοιμοι για την εκδήλωση της χρονιάς;

  1. Safety Ride Vans
  2. Safety Ride Trucks
  3. eVito
  4. Test Drive
  5. Workshops / Let’s Talk
  6. Roadstars
Active Brake Assist, ESP, Rear Cross Traffic Alert, Drive Away Assist, DISTRONIC…

Ενεργή υποβοήθηση πέδησης Active Brake Assist, Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP®, σύστημα Rear Cross Traffic Alert, πακέτο στάθμευσης με λειτουργία Drive Away Assist, σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC με ραντάρ… Γνωρίζετε πως λειτουργούν; Ήρθε η στιγμή να μπείτε στην πίστα και να μάθετε πόσο ασφαλείς είστε πίσω από το τιμόνι ενός Sprinter.
Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την επίδειξη των πρωτοποριακών συστημάτων ασφαλείας του νέου Sprinter, ενός επαγγελματικού που δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια. Ειδικοί εκπαιδευτές από τη Γερμανία έρχονται στο Safety Weekend για να σας δείξουν και να σας εξηγήσουν πως λειτουργούν μερικά από τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της νέας γενιάς του van που καθιέρωσε μια ολόκληρη κατηγορία.
Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί για το Safety Ride στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης τη στιγμή της εγγραφής σας.
 

Λίγα λόγια για τα συστήματα ασφαλείας που θα δείτε
Active Brake Assist, Active Drive Assist, Sideguard Assist, Cruise Control…

Όλα τα συστήματα ασφαλείας με τα περίεργα ονόματα θα σας φανούν ξαφνικά οικεία μόλις δείτε από κοντά πώς λειτουργούν. Κατά τη διάρκεια του Safety Weekend, εξειδικευμένοι εκπαιδευτές από τη Γερμανία ενώνουν τις γνώσεις τους με τους καταρτισμένους ανθρώπους της Mercedes-Benz Ελλάς και σας περιμένουν να ανεβείτε μαζί τους στα δύο Actros που θα επιδεικνύουν τις καινοτομίες τους μέσα στην πίστα. Θα δείτε για παράδειγμα πώς λειτουργεί το σύστημα υποβοήθησης πέδησης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης με κινούμενο ή ακινητοποιημένο όχημα ή ακόμα σε περίπτωση σύγκρουσης με πεζό που διέρχεται μπροστά από το όχημα. Αν ακόμα αναρωτιέστε πώς είναι ένα φορτηγό χωρίς καθρέφτες θα το μάθετε μέσα στην καμπίνα του νέου Actros που διαθέτει MirrorCam και τουλάχιστον 60 ακόμα καινοτομίες. Το Σαββατοκύριακο της εκδήλωσης είναι μία μοναδική ευκαιρία να μιλήσετε με τους ειδικούς και να ζήσετε την εμπειρία των φορτηγών της Mercedes-Benz από κοντά.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί για το Safety Ride στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης τη στιγμή της εγγραφής σας.

Λίγα λόγια για τα συστήματα ασφαλείας που θα δείτε
Οδηγήστε το ηλεκτρικό μέλλον.

Στο Safety Weekend θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα το eVito, το νέο πλήρως ηλεκτρικό van της Mercedes-Benz. Γνωρίστε το, οδηγήστε το και ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση και στην οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων. To μέλλον της αυτοκίνησης σας περιμένει.
Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί για το Test Drive του eVito στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης τη στιγμή της εγγραφής σας.

Citan, Vito, Sprinter, X-Class ή eVito.

Θέλετε να οδηγήσετε τα ελαφρά επαγγελματικά της Mercedes-Benz; Θέλετε να δείτε πως συμπεριφέρονται στο δρόμο; Το Citan, το Vito, το Sprinter, η X-Class και το eVito, το νέο ηλεκτρικό van της Mercedes-Benz, θα σας περιμένουν στο Safety Weekend. Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε πίσω από το τιμόνι και να βιώσετε την οδηγική εμπειρία ενός Mercedes-Benz.
Δηλώσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί για το Test Drive στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης τη στιγμή της εγγραφής σας.

Workshops / Let’s Talk

Κατά τη διάρκεια μιας μισάωρης παρουσίασης θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα βασικότερα συστήματα υποβοήθησης κι ασφάλειας οδήγησης των φορτηγών κι ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz. Μέσα από την προβολή video κι επεξήγησης από τον καταρτισμένο εκπαιδευτή θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε τα συστήματα αυτά, να κατανοήσετε τη λειτουργία καθώς και τη χρησιμότητά τους. Στο τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με τον εκπαιδευτή. Θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις, μία με περιεχόμενο σχετικό με τα συστήματα ασφαλείας των Vans και μία για τα Trucks.

 

Συμμετοχή στις παρουσιάσεις αυτές μπορείτε να δηλώσετε στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης τη στιγμή της εγγραφής σας.

Γίνετε μέλος των Roadstars.

Είστε λάτρης των φορτηγών, αγαπάτε την δουλειά σας, θέλετε να ανήκετε στη μεγάλη κοινότητα των συναδέλφων σας απ’ όλο τον κόσμο; Τότε θα σας ενθουσιάσει η διαδικτυακή πλατφόρμα των Roadstars. 

Διαβάστε ιστορίες συναδέλφων απ’ όλο τον κόσμο, μάθετε για ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, ενημερωθείτε για όλα τα συναρπαστικά νέα γύρω από τα αγαπημένα σας φορτηγά Mercedes-Benz. Γραφτείτε τώρα για να λαμβάνετε κάθε Παρασκευή τα νέα των Roadstars ή αναζητήστε την κοπέλα των Roadstars στο χώρο της εκδήλωσης για να μάθετε περισσότερα.

Γίνετε τώρα μέλος

Σας περιμένουμε

Περιηγηθείτε στο χώρο του Safety Weekend και μην ξεχάσετε να κλείσετε θέση στην Υποδοχή της εκδήλωσης για τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει.

Ακολουθήστε την εκδήλωσή μας στο Facebook και δηλώστε συμμετοχή.

Προσέλευση στον χώρο

 

Η Πίστα Μεγάρων βρίσκεται μόλις 35 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 700 μ. από τον σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου. Η πρόσβαση είναι εύκολη από Αθήνα μέσω της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα. Για το Αυτοκινητοδρόμιο ακολουθήστε την Έξοδο Πάχη – Μέγαρα της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Lorem Ipsum