Χρηματοδότηση ελαφρών επαγγελματικών | Mercedes-Benz Service
Υπηρεσίες Χρηματοδότησης

Λύσεις χρηματοδότησης για το ελαφρύ επαγγελματικό σας προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες Χρηματοδότησης.

Με προσφορές απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, τα χρηματοδοτικά προγράμματα "Mercedes-Benz Financial" σας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία προκειμένου να σας φέρουν γρήγορα πίσω από το τιμόνι του Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε.


 1. Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Green Credit

  Αποκτήστε τώρα το ηλεκτρικό Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε με το πρόγραμμα Green Credit και επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο 6,9%.  Επιπλέον, μέσω της χαμηλής προκαταβολής και της εκτενούς διάρκειας χρηματοδότησης, σάς δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσετε την αποπληρωμή του δανείου σας με τον τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.


  Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Star Credit

  Αποκτήστε τώρα το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε με το πρόγραμμα Star Credit και επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο 8,9%.  Επιπλέον, μέσω της χαμηλής προκαταβολής και της εκτενούς διάρκειας χρηματοδότησης, σάς δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσετε την αποπληρωμή του δανείου σας με τον τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.


  Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Welcome

  Επιλέγοντας το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης «Welcome», μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση σε συνδυασμό με προνομιακές υπηρεσίες που διατηρούν την αξία του οχήματός σας και πολλές επιλογές στη λήξη του συμβολαίου.

  Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Van ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Standard.

  Αποπληρώστε τη Mercedes-Benz της επιλογής σας με χαμηλή προκαταβολή και εκτενή διάρκεια δανείου, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό σιγουριά και άνεση προγραμματισμού.


  Πρόγραμμα χρηματοδότησης Επιχειρήσεων.

  Εταιρικές λύσεις χρηματοδότησης για οποιαδήποτε μορφή εταιρείας, ακόμα και αν πρόκειται για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ή τουριστικές επιχειρήσεις.

  Πρόγραμμα χρηματοδότησης Επιχειρήσεων