Χρηματοδότηση ελαφρών επαγγελματικών | Mercedes-Benz Service
Υπηρεσίες Χρηματοδότησης

Λύσεις χρηματοδότησης για το ελαφρύ επαγγελματικό σας προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες Χρηματοδότησης.

Με προσφορές απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, τα χρηματοδοτικά προγράμματα "Mercedes-Benz Financial" σας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία προκειμένου να σας φέρουν γρήγορα πίσω από το τιμόνι του Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε.


 1. Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Star Credit

  Αποκτήστε τώρα το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε με το πρόγραμμα Star Credit και επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο 5,9%.  Επιπλέον, μέσω της χαμηλής προκαταβολής και της εκτενούς διάρκειας χρηματοδότησης, σάς δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσετε την αποπληρωμή του δανείου σας με τον τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.


  Drive now, pay later: Οδηγήστε τώρα, πληρώστε μετά από 6 μήνες

  Αποκτήστε τώρα το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε και εξασφαλίστε άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών για να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα τη μοναδική οδηγική  εμπειρία του οχήματός σας. Παράλληλα το πρόγραμμα συνδυάζεται με υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου Mercedes-Benz Insurance με σημαντικές καλύψεις για να απολαμβάνεται τη σιγουριά που σας αξίζει.


  FLEXPayment - Χαμηλή δόση για 1 χρόνο και ΔΩΡΟ επέκταση εγγύησης 2  ετών

  Επιλέξτε το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε και πληρώστε μια ιδιαίτερα χαμηλή δόση για τον πρώτο χρόνο αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης. Ταυτόχρονα, σας κάνουμε δώρο δύο χρόνια επέκταση εγγύησης  για το όχημά σας πέραν της διετούς εργοστασιακής, για να απολαμβάνετε τη σιγουριά που σας αξίζει.


  Πρόγραμμα χρηματοδότησης Επιχειρήσεων.

  Εταιρικές λύσεις χρηματοδότησης για οποιαδήποτε μορφή εταιρείας, ακόμα και αν πρόκειται για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ή τουριστικές επιχειρήσεις.

  Πρόγραμμα χρηματοδότησης Επιχειρήσεων

  Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Welcome

  Eπιλέγοντας το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης «Welcome», μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε  με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση σε συνδυασμό με προνομιακές υπηρεσίες που διατηρούν την αξία του οχήματός σας και πολλές επιλογές στη λήξη του συμβολαίου. 

  Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Van ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Standard Plus.

  Συνδυάστε τη Χρηματοδότηση σας με υπηρεσίες Ασφάλισης αυτοκινήτου ή/και Επέκτασης εγγύησης και αποκτήστε το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε με απόλυτη ευελιξία και άνεση προγραμματισμού.

Lorem Ipsum