Ελαστικά και πλήρεις τροχοί
Ελαστικά και πλήρεις τροχοί της Mercedes-Benz

Ελαστικά και πλήρεις τροχοί της Mercedes-Benz.

Σε διαρκή κίνηση. Με τους γνήσιους πλήρεις τροχούς Mercedes-Benz.

Δύο σε ένα: συνδυασμός τροχού και ελαστικού από τη Mercedes-Benz.

Οι γνήσιοι πλήρεις τροχοί Mercedes-Benz συνδυάζουν γνήσιους τροχούς Mercedes-Benz με ελαστικά που εφαρμόζουν τέλεια. Οι πλήρεις τροχοί είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα τη δυναμική και το σύστημα κίνησης του ελαφρού μεταφορικού οχήματός σας και, συνεπώς, σας προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια, αξιοπιστία, αντοχή και οδηγική άνεση.

Εσείς συγκεντρωθείτε στην σκληρή καθημερινή εργασία σας. Εμείς θα φροντίζουμε να κινείται το ελαφρύ μεταφορικό όχημά σας με τους κατάλληλους τροχούς.

Τα οφέλη σας με μια ματιά:

  • Περισσότερη ασφάλεια χάρη στον τέλειο συντονισμό με τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας για καλύτερη οδική συμπεριφορά και βελτιωμένα χαρακτηριστικά πέδησης
  • Περισσότερη οδηγική άνεση χάρη στην άριστη εφαρμογή τους που επιδρά θετικά στην οδική συμπεριφορά και τους θορύβους κύλισης

Απόλυτη ξεγνοιασιά.

Δεν θα σας πείσουν μόνο οι γνήσιοι πλήρεις τροχοί μας Mercedes-Benz, αλλά και το αξιόπιστο Mercedes-Benz Service για ελαστικά άριστης εφαρμογής και γνήσιους πλήρεις τροχούς. Για επαγγελματική αλλαγή ή και φύλαξη των τροχών σας, αξιοποιήστε την ολοκληρωμένη υπηρεσία που σας προσφέρουμε.