Γνήσια ανταλλακτικά έναντι απομιμήσεων για ιδιώτες πελάτες | Mercedes-Benz
Γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz έναντι απομιμήσεων

Προστατευτείτε: Γνήσια ανταλλακτικά έναντι απομιμήσεων.

Οι σωσίες έχουν πλάκα. Οι απομιμήσεις όχι.

Οι απομιμήσεις ανταλλακτικών θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια.

Η ασφάλειά σας αποτελεί για εμάς κορυφαία προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η Mercedes-Benz Group AG αναλαμβάνει διαρκώς πρωτοβουλίες κατά των προϊόντων απομίμησης. Διότι αντίθετα με τα αντίγραφα επώνυμων ρολογιών και δερμάτινων ειδών πολυτελείας, οι απομιμήσεις ανταλλακτικών θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη φήμη του ιδιοκτήτη του σήματος, αλλά και την ασφάλεια των πελατών.

Παραπλανητικά γνήσια.

Με την πρώτη ματιά οι απομιμήσεις και τα γνήσια ανταλλακτικά δείχνουν σχεδόν πανομοιότυπα. Έτσι, μερικές φορές μία απομίμηση ανταλλακτικού δεν φαίνεται να διαφέρει οπτικά καθόλου από ένα γνήσιο ανταλλακτικό Mercedes-Benz κι αυτό μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο για την ασφάλειά σας.  Αυτό αποδεικνύουν οι εκτενείς δοκιμές προϊόντων που διενεργεί τακτικά η Mercedes-Benz Group AG σε απομιμήσεις. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ανησυχητικά. Γι' αυτό, μια ομάδα της Mercedes-Benz διενεργεί έρευνες σε όλο τον κόσμο και εντοπίζει απομιμήσεις.

Εγκληματικές ενέργειες.

Πίσω από το εμπόριο απομιμήσεων κρύβεται μία τεράστια παράνομη βιομηχανία, η οποία προξενεί μεγάλη οικονομική ζημία. Οι κατασκευαστές και διακινητές απομιμήσεων δεν καταβάλλουν καθόλου φόρους, δεν τηρούν τις συνθήκες εργασίας και θέτουν σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας στους κατασκευαστές γνήσιων ανταλλακτικών.

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε.

Σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί κανείς να διακρίνει μία απομίμηση από ένα γνήσιο ανταλλακτικό και ούτε η τιμή αποτελεί πάντα ασφαλές κριτήριο. Μπορείτε ωστόσο να προσέχετε από πού αγοράζετε το ανταλλακτικό.

  • Για γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz μπορείτε να εμπιστεύεστε τους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς και Επισκευαστές Mercedes-Benz.
  • Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα αμφιβόλου προέλευσης προϊόντα ή τις ύποπτες προσφορές. Οι απομιμήσεις διατίθενται συχνά στο διαδίκτυο. Έντονα διαφημιζόμενες και προωθούμενες προσφορές μπορεί συχνά να αποτελούν ένδειξη ότι πρόκειται για προϊόντα παραποίησης.
  • Παρακαλούμε να αναφέρεται περιπτώσεις απομιμήσεων στην Ομάδα Προστασίας Σήματος της Mercedes-Benz Group AG. Με αυτό τον τρόπο μας βοηθάτε στη συνεχή καταπολέμηση των προϊόντων απομίμησης και τη μέριμνα για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των άλλων πελατών.

Εάν πέσουν στην αντίληψή σας απομιμήσεις, παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dialog@@mercedes-benz.com ένα μήνυμα με θέμα "Προστασία σήματος".

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας.