Γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά για ιδιώτες πελάτες | Mercedes-Benz

Το παλιό γίνεται καινούριο. Γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά.

Γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά.

Τέλεια σχέση τιμής/απόδοσης.

Γιατί να πρέπει να επιλέξεις μεταξύ τιμής και ποιότητας; Άλλωστε από μία Mercedes περιμένεις ότι ακόμη και μετά από πολλά χιλιόμετρα θα συνεχίσει να κινείται οικονομικά και, ταυτόχρονα, θα παραμένει γνήσια.

Αυτή ακριβώς την προσδοκία ικανοποιούν τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz, τα οποία μειώνουν το κόστος χωρίς κανένα συμβιβασμό στη γνωστή ποιότητα Mercedes-Benz. Με μία αποδοτική διαδικασία παραγωγής που σέβεται τους φυσικούς πόρους, κάθε ανταλλακτικό ανακατασκευάζεται, ελέγχεται και δοκιμάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας της Mercedes-Benz. Το αποτέλεσμα είναι μία μεγάλη ποικιλία οικονομικών γνήσιων ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών, η οποία συνεχώς διευρύνεται.

Το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz εξασφαλίζει αξιόπιστα τη γρήγορη διαθεσιμότητά τους. Επιπλέον, τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz εξοικονομούν κατά την παραγωγή τους πολύτιμες πρώτες ύλες και ενέργεια, μειώνοντας κατά συνέπεια το κόστος. Αυτό το όφελος το μετακυλιούμε κατευθείαν στους πελάτες μας.

4 λόγοι για περισσότερη οικονομία με γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz:

  • Χαμηλό κόστος ανταλλακτικών
  • Εγγυημένη ποιότητα Mercedes-Benz
  • Ίδια εγγύηση με τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz
  • Αξιόπιστη διαθεσιμότητα
  • Διαδικασία παραγωγής που σέβεται τους φυσικούς πόρους

Χαρτοφυλάκιο προϊόντων.

Εκτενής ποικιλία για όλες τις ανάγκες.

Η άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για επισκευές είναι καθοριστική για την γρήγορη επιστροφή του οχήματος στο δρόμο. Αυτό εξασφαλίζουν τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz με τη μεγάλη ποικιλία τους. Η προσφορά βελτιώνεται και διευρύνεται συνεχώς, περιλαμβάνοντας από μίζες, αντλίες φρένων, δυναμό, στροβιλοσυμπιεστές καυσαερίων, κυλινδροκεφαλές, αντλίες ψεκασμού μέχρι κινητήρες και μπλοκ κινητήρων.

Οι πελάτες της Mercedes-Benz δικαίως απαιτούν κορυφαία ποιότητα, άριστη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Γι' αυτό ενσωματώνουμε ολόκληρη την κατασκευαστική τεχνογνωσία μας στη διαδικασία ανακατασκευής των ανταλλακτικών. Τα αναλώσιμα εξαρτήματα αντικαθιστώνται πάντα ουσιαστικά με καινούρια ανταλλακτικά, ενώ τα άλλα εξαρτήματα ελέγχονται ενδελεχώς σύμφωνα με τις αυστηρές διαδικασίες της Mercedes-Benz.
Τελικά, κάθε γνήσιο ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό Mercedes-Benz πληροί όλα τα πρότυπα της Mercedes-Benz και είναι σύμφωνο με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Πειστείτε από μόνοι σας! Ρωτήστε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας Mercedes-Benz για τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Κατηγορίες προϊόντων:

  • Μηχανικά συγκροτήματα (κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων)
  • Μηχανικά εξαρτήματα (π.χ. βαλβίδες κυρίως φρένων και στροβιλοσυμπιεστές καυσαερίων)
  • Σύστημα ψεκασμού και σύστημα εξάτμισης (π.χ. βαλβίδα EGR και αντλία ψεκασμού diesel)
  • Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα (π.χ. μίζες και δυναμό)
  • Εναλλακτικά συστήματα κίνησης (π.χ. ηλεκτροκινητήρες και μπαταρίες υψηλής τάσης)

Επισκόπηση όλων των γνήσιων ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz.

Βρείτε το γνήσιο ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό Mercedes-Benz που αναζητάτε με ένα μόνο κλικ.