Sprinter με καρότσα | Ελαφρά επαγγελματικά Mercedes-Benz

Στιβαρό και πανίσχυρο. Το Sprinter με καρότσα.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Ζητήστε προσφορά

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Το Sprinter με καρότσα με 3 μήκη οχήματος, κανονική ή διπλή καμπίνα και επιφάνεια φόρτωσης έως 9,2 m2 προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. 

Για οχήματα με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς προσφέρονται, για παράδειγμα, χαμηλότερη αρχική τιμή και μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο σε σύγκριση με τα οχήματα με κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι οδηγοί επωφελούνται από τον έξυπνο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, καθώς και από τον αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων, ο οποίος μπορεί να προσαρμόζεται στις δικές τους ανάγκες, όπως ακριβώς και η μεγάλη ποικιλία συστημάτων πολυμέσων και υποβοήθησης.

Κύρια χαρακτηριστικά.

 1. Σχεδιασμός προϊόντος
 2. Δικτύωση
 3. Ειδικές λύσεις κλάδων
 4. Ασφάλεια
 5. Οικονομία
Ωραίο στην εμφάνιση, ακόμη ωραιότερο στη δουλειά.

Εξωτερικά η καμπίνα του Sprinter Καρότσα, με τη χαρακτηριστική επένδυση ψυγείου Mercedes-Benz και τους μοντέρνους προβολείς, αποτελεί ένα highlight. Το εργονομικά διαμορφωμένο κόκπιτ πείθει με την άριστη λειτουργικότητά του. Όπως για παράδειγμα, ο έξυπνος, αρθρωτός σχεδιασμός των αποθηκευτικών χώρων και το KEYLESS START. Η επιφάνεια φόρτωσης μεγέθους έως 9,2 m2 οριοθετείται από αλουμινένια πλευρικά τοιχώματα καρότσας κορυφαίας ποιότητας. Έτσι δημιουργείται μια στιβαρή επιφάνεια φόρτωσης, στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα δύο βιομηχανικές παλέτες διαστάσεων 1.200 x 1.000 mm.

Η κινητικότητά σας 4.0.

Για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα, διατίθεται κατ'επιλογή για το Sprinter ένα ραδιόφωνο καθώς και συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες, η γκάμα περιλαμβάνει από το ραδιόφωνο με διεπαφή Bluetooth® και λειτουργία ανοικτής ακρόασης μέχρι το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών και ενσωμάτωση smartphone. Ο χειρισμός γίνεται ακριβώς τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Μπορείτε να χειρίζεστε τα συστήματα πολυμέσων, για παράδειγμα, από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων είναι εργονομικά τοποθετημένα και ευανάγνωστα.

Όπου υπάρχει μεταφορική ανάγκη, υπάρχει και ένα Sprinter.

Το Sprinter Καρότσα με επιφάνεια φόρτωσης έως 9,2 m2 προσφέρει πολλές επιλογές. Χάρη στην εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία των εκδόσεων του, μπορείτε να διαμορφώσετε τα οχήματα με επιτρεπόμενη συνολική μάζα έως 5.500 kg. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να ρυμουλκείτε επιπλέον έως και 3500 kg.

Εξασφαλίζει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Ο ίδιος ο σκελετός του Sprinter, χάρη στην κατασκευή και την επιλογή υλικών του, αποτελεί εξαιρετικά στέρεη βάση. Επιπλέον εξοπλίζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Άλλωστε ακόμη και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να βρεθεί σε καταστάσεις όπου η υποβοήθηση του είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη. Η γκάμα περιλαμβάνει από το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων του βασικού εξοπλισμού και την ενεργή υποβοήθηση πέδησης έως το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας. Στη χειρότερη περίπτωση, ο αερόσακος του βασικού εξοπλισμού μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του οδηγού κατά τη σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται για τον οδηγό και τον συνοδηγό 5 ακόμη αερόσακοι.

Οικονομικό από κάθε άποψη.

Το Sprinter αποδεικνύει από την πρώτη στιγμή πόσο οικονομικό είναι, με την ελκυστική αρχική τιμή και τις πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, οι οποίες σας επιτρέπουν να παραγγείλετε ακριβώς το όχημα που χρειάζεστε. Επειδή θέλουμε να κάνουμε το καλό ακόμη καλύτερο, βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο τους πετρελαιοκινητήρες μας. Περαιτέρω πλεονεκτήματα για την οικονομία της επιχείρησής σας προσφέρουν τα περίπου 50 kg επιπλέον ωφέλιμου φορτίου. Συνεπώς, το Sprinter συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την έξυπνη λειτουργικότητα σε μία από κάθε άποψη οικονομική λύση κινητικότητας.

Μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν οποιαδήποτε απαίτηση.

Τόση ποικιλία στις εκδόσεις όση και στη μεταφορά φορτίων.

Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής του Sprinter με καρότσα στις απαιτήσεις των μεταφορών. Με τα μεγάλα μήκη οχήματος και την κανονική καμπίνα, η επιφάνεια φόρτωσης φτάνει το μέγιστο μέγεθος των 9,2 m². Όταν το ωφέλιμο φορτίο παίζει καθοριστικό ρόλο, η καλύτερη επιλογή είναι η έκδοση βάρους 5500 kg. Στην κανονική καμπίνα υπάρχει χώρος για έως 3 άτομα, ενώ στη διπλή καμπίνα μπορούν να χωρέσουν μικρές ομάδες έως 7 ατόμων. Επιπλέον, για ιδιαίτερες απαιτήσεις κλάδων διατίθενται πολυάριθμες λύσεις από τους κατασκευαστές υπερκατασκευών στη γνωστή, κορυφαία ποιότητα.

Η ποικιλία εκδόσεων του Sprinter με καρότσα συνοπτικά:

 • Επιφάνεια φόρτωσης έως 9,2 m²
 • Διατίθεται με μέγιστο μεικτό βάρος 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg και 5000 kg και πρόσθετες εκδόσεις αυξημένου και μειωμένου φορτίου για μέγιστο μεικτό βάρος έως 5500 kg
 • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο άνω των 3000 kg στην έκδοση βάρους 5500 kg
 • Διατίθεται με κίνηση στους μπροστινούς, στους πίσω και στους τέσσερις τροχούς
 • 3 μήκη οχήματος: compact, standard και long
 • 2 καμπίνες: κανονική καμπίνα και διπλή καμπίνα

Νέο: κάμερα 360° και ψηφιακός εσωτερικός καθρέφτης

Κάνει τη δύσκολη δουλειά ευκολότερη.

Sprinter Καρότσα

Ζητήστε τώρα την προσφορά σας.

Ενδιαφέρεστε για ένα ελαφρύ επαγγελματικό Mercedes-Benz και θα θέλατε να λάβετε μία προσωπική προσφορά; Θα χρειαστούμε λίγα στοιχεία από εσάς, προκειμένου να σας στείλουμε την προσφορά μας.

form

Γνωρίστε το Sprinter με καρότσα τώρα.

Εικονίδιο αναζήτησης Εξουσιοδοτημένου Διανομέα

Αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Διανομέα.

Βρείτε κοντά σας
Εικονίδιο προσφοράς

Ζητήστε προσφορά.

Ενδιαφέρομαι
Εικονίδιο κράτησης test drive

Αίτηση για test drive.

Θέλω να το οδηγήσω