Στιβαρό και πανίσχυρο. Το Sprinter Καρότσα.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Είναι τόσο πολύπλευρο που σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες, και είναι τόσο όμορφο που αφήνει πάντα θετικές εντυπώσεις. Το νέο Sprinter ως όχημα με ανοικτή καρότσα με 3 μήκη οχήματος, κανονική ή διπλή καμπίνα και επιφάνεια φόρτωσης έως 9,2 m2 προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα για οικονομικές βασικές εκδόσεις καθώς και πλούσια εξοπλισμένα οχήματα.

Για τα οχήματα με το νέο σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς προσφέρονται, λόγου χάρη, χαμηλή αρχική τιμή και πρόσθετο ωφέλιμο φορτίο σε σύγκριση με τα οχήματα με κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι οδηγοί επωφελούνται από τον έξυπνο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, καθώς και από τον αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων, ο οποίος μπορεί να προσαρμόζεται στις δικές τους ανάγκες, όπως ακριβώς και η μεγάλη ποικιλία συστημάτων πολυμέσων και υποβοήθησης. Φυσικά, διατηρήσαμε όλα τα ουσιώδη. Για παράδειγμα, πολυάριθμες λύσεις υπερκατασκευών και μετασκευών παραμένουν στη διάθεσή σας.

Έτσι, το Sprinter, με τη δύναμη της καινοτομίας και την άνω των 20 ετών εμπειρία του, γίνεται ακόμη μία φορά ορόσημο ως μία πρωτοποριακή, αποδοτική και αξιόπιστη λύση κινητικότητας, η οποία προάγει την επιχείρησή σας.

Highlights.

 1. Σχεδιασμός προϊόντος
 2. Δικτύωση
 3. Ειδικές λύσεις κλάδων
 4. Ασφάλεια
 5. Οικονομία
Ωραίο στην εμφάνιση, ακόμη ωραιότερο στη δουλειά.

Εξωτερικά η καμπίνα του νέου Sprinter Καρότσα, με τη χαρακτηριστική επένδυση ψυγείου Mercedes-Benz και τους μοντέρνους προβολείς, αποτελεί ένα highlight. Το κόκπιτ διαμορφώθηκε επίσης εκ νέου και πείθει με την υψηλής ποιότητας σχεδίασή του αλλά και την άριστη λειτουργικότητά του. Όπως για παράδειγμα, ο έξυπνος, αρθρωτός σχεδιασμός των αποθηκευτικών χώρων και το KEYLESS START.

Η επιφάνεια φόρτωσης μεγέθους έως 9,2 m2 οριοθετείται από αλουμινένια τοιχώματα καρότσας κορυφαίας ποιότητας. Έτσι δημιουργείται μια στιβαρή επιφάνεια φόρτωσης, στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα δύο βιομηχανικές παλέτες διαστάσεων 1.200 x 1.000 mm. Προαιρετικά, τα αποθηκευτικά κουτιά δεξιά και αριστερά κάτω από την καρότσα προσφέρουν έναν ασφαλιζόμενο αποθηκευτικό χώρο με προστασία από πιτσιλιές νερού, π.χ. για εργαλεία ή υλικά. Έχουν χωρητικότητα 30 l.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι η μεγάλη γκάμα συστημάτων κίνησης. Ανάλογα με το προφίλ χρήσης και τα επιθυμητά οδηγικά χαρακτηριστικά μπορείτε να παραγγείλετε το Sprinter Καρότσα σας με σύστημα κίνησης στους μπροστινούς, στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς. Η αλλαγή ταχυτήτων μπορεί να γίνεται είτε χειροκίνητα με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε αυτόματα με το κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS ή με το μοναδικό στην κατηγορία αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC.

Η κινητικότητά σας 4.0.

Για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα, διατίθεται για το Sprinter κατ' επιλογή μία ποικιλία από ηχοσυστήματα, συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες, η γκάμα περιλαμβάνει από τη βάση για smartphone και το ηχοσύστημα με διεπαφή Bluetooth® και λειτουργία ανοικτής ακρόασης μέχρι το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών και ενσωμάτωση smartphone. Ο χειρισμός γίνεται ακριβώς τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Μπορείτε να χειρίζεστε τα συστήματα πολυμέσων, για παράδειγμα, από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από τα κουμπιά με έλεγχο αφής στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων είναι εργονομικά τοποθετημένα και ευανάγνωστα.

Όπου υπάρχει μεταφορική ανάγκη, υπάρχει και ένα Sprinter.

Το Sprinter Καρότσα με επιφάνεια φόρτωσης έως 9,2 m2 προσφέρει πολλές επιλογές. Η μονή ή διπλή καμπίνα, καθώς και τα 3 μήκη οχήματος αποτελούν τη βάση για μία εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία εκδόσεων. Οι επιλογές που προσφέρει εμπλουτίζονται με 4 κινητήρες, πολυάριθμα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, διαφορετικές εκδόσεις ανάρτησης και ειδικές λύσεις υπερκατασκευών για διάφορους κλάδους. Έτσι, μπορείτε να διαμορφώστε το όχημά σας με μέγιστο μικτό βάρος έως και 5500 kg. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να ρυμουλκείτε επιπλέον έως και 3500 kg. Προαιρετικά, τα αποθηκευτικά κουτιά δεξιά και αριστερά κάτω από την καρότσα προσφέρουν έναν ασφαλιζόμενο αποθηκευτικό χώρο με προστασία από πιτσιλιές νερού, λόγου χάρη για εργαλεία.

Εξασφαλίζει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Το Sprinter Καρότσα σχεδιάστηκε εξ αρχής με έμφαση στην ασφάλεια. Ο ίδιος του ο σκελετός, χάρη στην κατασκευή και την επιλογή υλικών του, αποτελεί εξαιρετικά στέρεη βάση.

Επιπλέον, εξοπλίζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Άλλωστε ακόμη και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να βρεθεί σε καταστάσεις όπου η υποβοήθηση του είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη. Η γκάμα εξοπλισμού εκτείνεται από το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και την ενεργή υποβοήθηση πέδησης του βασικού εξοπλισμού μέχρι το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, τα οποία αποτελούν βασικό εξοπλισμό για οχήματα με μέγιστο μικτό βάρος άνω των 3500 kg. Στο σκοτάδι οι προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς LED High Performance προσφέρουν ευρύ και έντονο φωτισμό του οδοστρώματος.

Στη χειρότερη περίπτωση, ο αερόσακος του βασικού εξοπλισμού μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του οδηγού κατά τη σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται για τον οδηγό και το συνοδηγό 5 ακόμη αερόσακοι.

Οικονομικό, όταν το θέλετε.

Με το Sprinter επιλέγετε ένα όχημα που αποδεικνύει συνεχώς την οικονομία που προσφέρει, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Το νέο Sprinter Καρότσα συνεχίζει αυτή την ιστορία επιτυχίας με τη δοκιμασμένη ποιότητα και αξιοπιστία του. Εσείς, από την πλευρά σας, επωφελείστε αμέσως από την οικονομία του, με την ελκυστική αρχική τιμή και τις πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, οι οποίες σας επιτρέπουν να παραγγείλετε ακριβώς αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Επειδή θέλουμε να κάνουμε το καλό ακόμη καλύτερο, βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο την κατανάλωση των πετρελαιοκινητήρων μας. Περαιτέρω πλεονεκτήματα για την οικονομία της επιχείρησής σας προσφέρει το επιπλέον ωφέλιμο φορτίο με το προαιρετικό κύριο ρεζερβουάρ 50 λίτρων και τα προαιρετικά ελατήρια πίσω άξονα GFK.

Συνεπώς, το Sprinter Καρότσα συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την έξυπνη λειτουργικότητα σε μία από κάθε άποψη οικονομική λύση κινητικότητας.

Μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν οποιαδήποτε απαίτηση.

Τόση ποικιλία στις εκδόσεις όση και στη μεταφορά φορτίων.

Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής του σασί και της καρότσας στις απαιτήσεις μεταφοράς. Με τα μεγάλα μήκη οχήματος και την κανονική καμπίνα, η επιφάνεια φόρτωσης της καρότσας φτάνει το μέγιστο μέγεθός της. Όταν το ωφέλιμο φορτίο παίζει καθοριστικό ρόλο, η καλύτερη επιλογή είναι η έκδοση βάρους 5500 kg. Στην κανονική καμπίνα υπάρχει χώρος για έως 3 άτομα, ενώ στη διπλή καμπίνα μπορούν να χωρέσουν μικρές ομάδες έως 7 ατόμων. Επιπλέον, για ιδιαίτερες απαιτήσεις κλάδων διατίθενται πολυάριθμες λύσεις από τους κατασκευαστές υπερκατασκευών στη γνωστή, κορυφαία ποιότητα.

Η ποικιλία εκδόσεων του Sprinter σασί και καρότσα συνοπτικά:

 • 3 μήκη οχήματος: compact, standard και long
 • 2 καμπίνες: κανονική καμπίνα και διπλή καμπίνα
 • Επιφάνεια φόρτωσης έως 9,2 m² για την καρότσα
 • Διατίθεται με 3.000 kg, 3500 kg, 4.100 kg και 5.000 kg μέγιστο μικτό βάρος,
 • πολλές πρόσθετες εκδόσεις αυξημένου και μειωμένου βάρους για μέγιστο μικτό βάρος έως 5500 kg
 • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο άνω των 3000 kg στην έκδοση βάρους 5500 kg
 • Διατίθεται με κίνηση στους μπροστινούς, στους πίσω και στους τέσσερις τροχούς