Αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS και 9G-TRONIC

Οικονομία καυσίμων και άνεση χειρισμού.

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS ξεκουράζει τον οδηγό από τη χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων και εντυπωσιάζει με τις ήπιες, σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές ταχυτήτων. Οι 7 επακριβώς διαβαθμισμένες σχέσεις διατηρούν χαμηλές τις στροφές του κινητήρα, ανεξαρτήτως συνθηκών. Αυτό επιδρά θετικά στην κατανάλωση καυσίμου και βελτιώνει την άνεση θορύβου.
Ο χειρισμός γίνεται άνετα από τον μοχλό επιλογής DYNAMIC SELECT στο τιμόνι. Με τη βοήθεια των χειριστηρίων αλλαγής ταχυτήτων πίσω από τις ακτίνες του τιμονιού οι ταχύτητες μπορούν να αλλάζουν και χειροκίνητα. Άλλα πλεονεκτήματα του κιβωτίου ταχυτήτων είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιοπιστία του, καθώς και το χαμηλό κόστος συντήρησης.

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC διαθέτει 9 σχέσεις, οι οποίες διατηρούν τον αριθμό στροφών του κινητήρα όσο το δυνατόν χαμηλότερο σε κάθε οδηγική κατάσταση. Η ευρεία συνολική σχέση μετάδοσης του κιβωτίου ταχυτήτων βελτιστοποιεί την ευελιξία και τη ροπή του οχήματος σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις λειτουργίας και βελτιώνει την ικανότητα εκκίνησης. Η απόσβεση κραδασμών του μετατροπέα επιτρέπει την οδήγηση σε χαμηλές στροφές διευκολύνοντας την εξοικονόμηση καυσίμου. Επιπλέον, τα έντονα χαρακτηριστικά overdrive του κιβωτίου ταχυτήτων συμβάλλουν στη διατήρηση του αριθμού στροφών και, επομένως, της κατανάλωσης καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα ακόμη και στην πραγματική λειτουργία και σε υψηλές ταχύτητες.

Lorem Ipsum