Πείθει από κάθε άποψη. Το Sprinter Van.

 

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Είναι τόσο πολύπλευρο που σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες, και είναι τόσο όμορφο που αφήνει πάντα θετικές εντυπώσεις. Το νέο Sprinter Van με 4 μήκη οχήματος, 3 ύψη οροφής και χωρητικότητα φόρτωσης έως 17 m3 προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα για οικονομικές βασικές εκδόσεις καθώς και πλούσια εξοπλισμένα οχήματα.

Για τα οχήματα με το νέο σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς προσφέρονται, λόγου χάρη, χαμηλή αρχική τιμή, πρόσθετο ωφέλιμο φορτίο και χαμηλότερο κατώφλι χώρου φόρτωσης από τα οχήματα με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Οι οδηγοί επωφελούνται από τον έξυπνο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, καθώς και από τον αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων, ο οποίος μπορεί να προσαρμόζεται στις δικές τους ανάγκες, όπως ακριβώς και η μεγάλη ποικιλία συστημάτων πολυμέσων και υποβοήθησης. Φυσικά, διατηρήσαμε όλα τα ουσιώδη. Για παράδειγμα, πολυάριθμες λύσεις υπερκατασκευών και μετασκευών παραμένουν στη διάθεσή σας.

Έτσι, το Sprinter, με τη δύναμη της καινοτομίας και την άνω των 20 ετών εμπειρία του, γίνεται ακόμη μία φορά ορόσημο ως μία πρωτοποριακή, αποδοτική και αξιόπιστη λύση κινητικότητας, η οποία προάγει την επιχείρησή σας.

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Σχεδιασμός προϊόντος
  2. Δικτύωση
  3. Ειδικές λύσεις κλάδων
  4. Ασφάλεια
  5. Οικονομία
Ωραίο στην εμφάνιση, ακόμη ωραιότερο στη δουλειά.

Η εμφάνιση του νέου Sprinter Van δεν περνά απαρατήρητη. Η σχεδίασή του βασίζεται στη μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία αισθαντικής καθαρότητας της Mercedes-Benz. Το κόκπιτ διαμορφώθηκε επίσης εκ νέου και πείθει με την υψηλής ποιότητας σχεδίασή του αλλά και την άριστη λειτουργικότητά του. Όπως για παράδειγμα, ο έξυπνος, αρθρωτός σχεδιασμός των αποθηκευτικών χώρων και το KEYLESS START.

Μπορείτε να διαρρυθμίσετε το χώρο φόρτωσης με πρακτικά στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, όπως ο εσωτερικός φορέας αποσκευών οροφής, το πλαστικό δάπεδο μειωμένου βάρους και οι θόλοι τροχών με δυνατότητα φόρτωσης, ώστε να ικανοποιεί τις δικές σας απαιτήσεις. Το στήριγμα παλετών στο σκαλοπάτι της συρόμενης πόρτας σταθεροποιεί το φορτίο, π.χ. στις στροφές, και επιτρέπει την αποτελεσματική στερέωσή του.

Η κινητικότητά σας 4.0.

Για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα, διατίθεται για το Sprinter κατ'επιλογή ένα ραδιόφωνο καθώς και μία ποικιλία από ηχοσυστήματα, συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες, η γκάμα περιλαμβάνει από τη βάση για smartphone και το ηχοσύστημα με διεπαφή Bluetooth® και λειτουργία ανοικτής ακρόασης μέχρι το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών και ενσωμάτωση smartphone. Ο χειρισμός γίνεται ακριβώς τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Μπορείτε να χειρίζεστε τα συστήματα πολυμέσων, για παράδειγμα, από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων είναι εργονομικά τοποθετημένα και ευανάγνωστα.

Επειδή ο σύγχρονος επαγγελματικός κόσμος απαιτεί ψηφιακές λύσεις, εξοπλίσαμε το Sprinter με μία ενσωματωμένη ηλεκτρονική μονάδα επικοινωνίας, η οποία αποτελεί τη βάση για τη διαρκή διαδικτυακή σύνδεση του οχήματος και επιτρέπει τη χρήση των σημερινών και μελλοντικών υπηρεσιών Mercedes PRO. Τα πλεονεκτήματα σας εκτείνονται από την ελαχιστοποίηση των χρόνων ακινητοποίησης, την προνοητική διαχείριση συντήρησης μέχρι το ψηφιακό βιβλίο διαδρομών, το οποίο καταργεί την ανάγκη για γραφική εργασία.

Όπου υπάρχει μεταφορική ανάγκη, υπάρχει και ένα Sprinter.

Το Sprinter Van προσφέρει πολλές επιλογές. Η εντυπωσιακή γκάμα εκδόσεων περιλαμβάνει 4 μήκη αμαξώματος, 3 ύψη οροφής και 4 εκδόσεις κινητήρα. Έτσι, μπορείτε να διαμορφώστε το όχημά σας με μέγιστο μικτό βάρος έως και 5500 kg. Με το μεγαλύτερο από τα 4 μήκη οχήματος και την υψηλότερη από τις 3 οροφές, το Sprinter Van σάς προσφέρει χωρητικότητα φορτίου έως 17 m3. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να ρυμουλκείτε επιπλέον έως και 3500 kg.

Με περισσότερα από 600 στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, όπως για παράδειγμα ειδικές λύσεις στόλου και συστημάτων ανάρτησης, το Sprinter Van ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις δικές σας ανάγκες. Με το προαιρετικό στήριγμα παλετών, τους επενδυμένους θόλους τροχών και τον εσωτερικό φορέα αποσκευών οροφής, διευκολύνονται οι περισσότερες μεταφορικές εργασίες. Για ιδιαίτερες απαιτήσεις κλάδων, μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένες εργοστασιακές λύσεις από τη Mercedes-Benz VanSolution, ή και υπερκατασκευές και μετασκευές δοκιμασμένης ποιότητας στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργατών "Mercedes-Benz VanPartner".

Εξασφαλίζει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Το Sprinter σχεδιάστηκε εξ αρχής με έμφαση στην ασφάλεια. Ο ίδιος του ο σκελετός, χάρη στην κατασκευή και την επιλογή υλικών του, αποτελεί εξαιρετικά στέρεη βάση.


Επιπλέον εξοπλίζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Άλλωστε ακόμη και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να βρεθεί σε καταστάσεις όπου η υποβοήθηση του είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη. Η γκάμα εξοπλισμού εκτείνεται από το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων του βασικού εξοπλισμού μέχρι την ενεργή υποβοήθηση πέδησης και την υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας – και οι δύο στο βασικό εξοπλισμό για οχήματα με μέγιστο μικτό βάρος άνω των 3500 kg. Κατ'επιλογή, 3 εκδόσεις κάμερας, από την κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη στον εσωτερικό καθρέφτη μέχρι την κάμερα 360°, βελτιώνουν την ούτως ή άλλως καλή ορατότητα από τη θέση του οδηγού. Στο σκοτάδι οι προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς LED High Performance προσφέρουν ευρύ και έντονο φωτισμό του οδοστρώματος.


Στη χειρότερη περίπτωση, ο αερόσακος του βασικού εξοπλισμού μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του οδηγού κατά τη σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται για τον οδηγό και το συνοδηγό 5 ακόμη αερόσακοι.

Οικονομικό, όταν το θέλετε.

Με το Sprinter επιλέγετε ένα όχημα που αποδεικνύει την οικονομία που προσφέρει συνεχώς εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Το νέο Sprinter Van συνεχίζει αυτή την ιστορία επιτυχίας με τη δοκιμασμένη ποιότητα και αξιοπιστία του. Εσείς, από την πλευρά σας, επωφελείστε αμέσως από την οικονομία του, με την ελκυστική αρχική τιμή και τις πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, οι οποίες σας επιτρέπουν να παραγγείλετε ακριβώς αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Επειδή θέλουμε να κάνουμε το καλό ακόμη καλύτερο, βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο την κατανάλωση των πετρελαιοκινητήρων μας. Περαιτέρω πλεονεκτήματα για την οικονομία της επιχείρησής σας προσφέρουν τα περίπου 50 kg επιπλέον ωφέλιμου φορτίου1. Με το κύριο ρεζερβουάρ 50 λίτρων2 και το κάλυμμα δαπέδου από πλαστικό3, το οποίο διατίθεται κατ'επιλογή, μπορείτε να μειώσετε ακόμη περισσότερο το βάρος του οχήματος. Επίσης, το Sprinter Van εντυπωσιάζει με την ακόμη μεγαλύτερη ευρυχωρία1 και την κατά περ. 80 mm χαμηλότερο δάπεδο χώρου φόρτωσης1. Έτσι, η φόρτωση γίνεται ακόμη καλύτερα και η επιβίβαση ακόμη ευκολότερα.

Συνεπώς, το Sprinter Van συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την έξυπνη λειτουργικότητα σε μία από κάθε άποψη οικονομική λύση κινητικότητας.

1

Μόνο σε συνδυασμό με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, σε σύγκριση με την κίνηση στους πίσω τροχούς.

2

Το κύριο ρεζερβουάρ 50 λίτρων διατίθεται προαιρετικά για το Sprinter Van με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

3

Το πλαστικό κάλυμμα δαπέδου διατίθεται προαιρετικά για το Sprinter Van.

Μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν οποιαδήποτε απαίτηση.

Μήκη οχήματος
Compact
Standard
Lοng
Extra long
Τύπος οροφής
Κανονική οροφή
Υπερυψωμένη οροφή
Υπερυψωμένη οροφή XL
Μέγ. μήκος χώρου φόρτωσης
Μέγ. ύψος χώρου φόρτωσης
Μέγ. επιφάνεια φόρτωσης
Μέγ. χωρητικότητα φόρτωσης
2607 mm
1789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2607 mm
2079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3272 mm
1789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3272 mm
2079 mm
5,539 m2
11 m3
4307 mm
2009 mm
6,9 m2
14 m3
4307 mm
2243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4707 mm
2009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4707 mm
2243 mm
7,606 m2
17 m3

Κάνει τη δύσκολη δουλειά ευκολότερη.

Lorem Ipsum