Νέο eVito Van

Νέο eVito Van.

Μεγαλύτερη αυτονομία. 

Περισσότερη ελευθερία. 

Ζητήστε προσφορά

Nέο eVito Van

Το νέο eVito Van ήρθε για να σας προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική κινητικότητα, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία χωρίς τοπικές εκπομπές και μια εντελώς καινούρια αίσθηση οδήγησης. Με λίγα λόγια, μια επαναστατική μορφή κινητικότητας χωρίς συμβιβασμούς.

Αυτονομία πάνω από 300χλμ.

Με αυτονομία πάνω από 300χλμκαι 70% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας, το νέο eVito Van ενδείκνυται για δρομολόγια τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Ταυτόχρονα, ο ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης με μέγιστη ισχύ 85kW (116hp) εντυπωσιάζει τόσο με την υψηλή ροπή, η οποία είναι διαθέσιμη από τις πρώτες στροφές του κινητήρα, όσο και με την ομαλή λειτουργία του. 

Γρήγορη φόρτιση.

Η μεγάλη ωφέλιμη χωρητικότητα της μπαταρίας (60kWh) και η ικανότητα ταχείας φόρτισης με ισχύ έως 80 kW εξασφαλίζουν μεγάλη αυτονομία και σύντομες στάσεις για φόρτιση.

Ισχύς και χρόνος φόρτισης:

Βασικός εξοπλισμός
Εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) : έως 11 kW |  t<6,5h [0-100%]
Συνεχές ρεύμα (DC): έως 50 kW | t ≈ 50 min [10–80 %]

Προαιρετικός εξοπλισμός
Συνεχές ρεύμα (DC): έως 80 kW | t ≈ 35 min [10–80 %]

Ολοκληρωμένο πακέτο 4 συντηρήσεων.

Με ολοκληρωμένο πακέτο 4 τακτικών συντηρήσεων για να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι, μεγαλύτερη αυτονομία και περισσότερη ελευθερία καθώς έτσι εξασφαλίζετε για 4 χρόνια την απαραίτητη ετήσια συντήρηση. Σκοπός είναι η διασφάλιση της αξιοπιστίας των εξαρτημάτων υψηλής τάσης καθώς κι άλλων εξαρτημάτων και λειτουργιών του οχήματος για απρόσκοπτη ετοιμότητα χρήσης.

 

Πιστοποιητικό μπαταρίας για 8 χρόνια.

Με πιστοποιητικό μπαταρίας για να έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης σε περίπτωση που η χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης μειωθεί σημαντικά τα πρώτα 8 χρόνια ή/ και τα πρώτα 160.000km μετά την πρώτη ταξινόμηση. Γιατί με το νέο eVito απολαμβάνετε μεγαλύτερη αυτονομία με εγγύηση και ασφάλεια διαρκείας! 

Είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ιδανικό για την καθημερινότητα, για τα επαγγελματικά σας δρομολόγια και την ποιότητα στις διαδρομές σας. Γιατί με το νέο eVito Van απολαμβάνετε μεγαλύτερη αυτονομία, γρήγορη φόρτιση, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και χώρο φόρτωσης έως 6,6m3 .

Κινηθείτε ελεύθερα, καθαρά, χωρίς συμβιβασμούς και ενοχές για το περιβάλλον. Οδηγήστε τις ανάγκες σας με το νέο eVito Van.

 

eVito Van 112 Long: Ηλεκτροκινητήρας 85 kW, Χωρητικότητα μπαταρίας 60kWh, 115hp, Κατανάλωση ενέργειας (μικτός κύκλος) 21,8 kWh/100 km, Εκπομπές CO2: 0 g/km

Αυτονομία City (Low/Medium, Phase 1/2) έως 324-316km
Αυτονομία σε επαρχιακή οδό (High, Phase 3) έως 301km
Αυτονομία σε αυτοκινητόδρομο (Extra High, Phase 4) έως 302km
Αυτονομία σε συνδυασμένο κύκλο έως 308km

Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία υπολογίστηκαν με βάση τον Κανονισμό 2017/1151/ΕΚ (WLTP) και εξαρτώνται από τη διαμόρφωση του οχήματος. Η πραγματική αυτονομία εξαρτάται από το προσωπικό στιλ οδήγησης, τις συνθήκες του οδοστρώματος και της κυκλοφορίας, την εξωτερική θερμοκρασία, τη χρήση του συστήματος κλιματισμού/θέρμανσης, κ.λπ. και ενδέχεται να αποκλίνει.