Σας πηγαίνει μπροστά: το Vito Tourer.

Απεριόριστες δυνατότητες.

Το Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Είστε πάντα σε ετοιμότητα; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Κάνετε τη δουλειά σας με μεράκι; Εάν ναι, τότε το Vito Tourer είναι το όχημα που σας ταιριάζει απόλυτα. Διότι το Vito Tourer σάς πηγαίνει μπροστά, όχι μόνο στο δρόμο αλλά και στην επιχειρηματική σας επιτυχία. Οι επιδόσεις του είναι υποδειγματικές, τόσο στους τομείς της οικονομίας και της ποιότητας, όσο και σε εκείνους της πολυμορφικότητας και της ασφάλειας. Άλλωστε, είναι ο ειδικός στις επαγγελματικές μεταφορές επιβατών, από τον ειδικό στα επαγγελματικά οχήματα.

Χάρη στα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, σας πηγαίνει στον προορισμό σας με ακόμα περισσότερη ασφάλεια. Με κίνηση στους πίσω τροχούς ή τετρακίνηση, ως Vito Tourer BASE, PRO ή SELECT -εσείς απλώς επιλέγετε το κατάλληλο όχημα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ταυτόχρονα, το πυκνό δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Mercedes-Benz, με υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, εξασφαλίζει την διατήρηση της αξιοπιστίας του Vito Tourer σας. Γι' αυτό, για τη συντήρηση και την επισκευή να εμπιστεύεστε το service της Mercedes-Benz, που γνωρίζει το όχημά σας καλύτερα από όλους. Μ’ αυτόν τον τρόπο, το Vito Tourer θα παραμείνει ο πολύτιμος συνεργάτης σας για πολύ καιρό.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Ποιότητα
  2. Οικονομία
  3. Ασφάλεια
  4. Ευελιξία
  5. Άνεση
Έτοιμο όποτε είστε κι εσείς.    

Στη συνεργασία σας μαζί του, το Vito θα αποδειχθεί γρήγορα ανεκτίμητο. Γι’ αυτό έχουμε φροντίσει, ώστε η επαγγελματική σχέση σας να αντέξει στο χρόνο. Παραλαμβάνετε ένα εξελιγμένο όχημα με ποιότητα Mercedes-Benz, το οποίο έχει υποβληθεί σε 5,5 εκατ. δοκιμαστικά χιλιόμετρα και εκτενείς ελέγχους με απόλυτη επιτυχία. Το Vito έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τις σκληρές συνθήκες χρήσης στις οποίες εκτίθεται ένα επαγγελματικό όχημα. Επιπλέον, η εκτενής αντιδιαβρωτική προστασία του, με πλήρως γαλβανισμένο αμάξωμα, φροντίζει ώστε να εκπροσωπεί επάξια την επιχείρησή σας ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.

Με λίγα λόγια, με το Vito επιλέγετε ένα όχημα στο οποίο μπορείτε να βασίζεστε. Χάρη στην άμεση ετοιμότητά του για χρήση, μπορεί να σας υποστηρίζει σε όλες τις εργασίες σας. Διότι για εμάς το μότο "Mercedes-Benz Vans. Born to run." είναι υπόσχεση.

Πηγαίνετε πιο μακριά με έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Η οικονομική χρήση των πόρων αποτελεί βασικό ζητούμενο κάθε επιχείρησης. Γι’ αυτό το Vito Tourer προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε -για να κάνετε ακόμα πιο οικονομική τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η αξιοπιστία και η διάρκεια ζωής που χαρακτηρίζουν την Mercedes-Benz είναι υποδειγματικές. Αυτή εγγυάται ότι το Vito Tourer σας θα είναι πάντα εκεί όποτε το χρειάζεστε. Σε αυτό συμβάλλουν επίσης τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service, που φτάνουν έως και τα 40000 km. Γενικά, η εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος αποτελεί την ιδανική προϋπόθεση για τη διατήρηση των εξόδων συντήρησης και επισκευής σε χαμηλά επίπεδα. Η αντιδιαβρωτική προστασία η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πλήρως γαλβανισμένο αμάξωμα, εξασφαλίζει την εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση του Vito ακόμα και μετά από πολλά έτη.

Κινηθείτε εκ του ασφαλούς σε όλα τα δρομολόγια.

Από τα υποδειγματικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του Vito Tourer επωφελούνται όλοι: εσείς, οι επιβάτες σας, ακόμα και οι υπόλοιποι οδηγοί. Όπως, για παράδειγμα, από το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και την υποβοήθηση εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST του βασικού εξοπλισμού, την τελευταία γενιά του Ηλεκτρονικού Προγράμματος Ευστάθειας ADAPTIVE ESP®, καθώς και από την προστασία έως και 6 αερόσακων1.

Ένα από τα highlights είναι το προαιρετικό σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST, το οποίο σε διαδρομές εκτός πόλης παρακολουθεί την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και προειδοποιεί για πιθανή σύγκρουση. Προαιρετικά διατίθεται μια κάμερα οπισθοπορείας και το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE®. Όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τον εξοπλισμό ασφαλείας του Vito Tourer τους, θα βρουν πολλές επιλογές στα πρόσθετα χαρακτηριστικά εξοπλισμού ασφάλειας2. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω είναι ότι σας υποστηρίζουν στην ασφαλή άφιξη στον προορισμό σας.

Απεριόριστες δυνατότητες.

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, το Vito Tourer υποστηρίζει την επιτυχημένη άφιξή σας σε αυτόν. Τα 3 μοντέλα - BASE, PRO και SELECT - προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σας και στις ανάγκες των επιβατών σας. Εάν χρειάζεστε ένα πολύ άνετο όχημα για το ταξιδιωτικό σας γραφείο ή το ξενοδοχείο σας, τότε το Vito Tourer SELECT με 2 ρυθμιζόμενα τριθέσια ενιαία καθίσματα είναι η καλύτερη επιλογή. Για να καλομάθετε τους επιβάτες σας με βελτιωμένο φωτισμό και αερισμό, μπορείτε να παραγγείλετε την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή. Εάν, από την άλλη, αναζητάτε ένα πολυμορφικό ταξί ή όχημα συλλόγου, τότε θα πρέπει να γνωρίσετε το Vito Tourer PRO. Για τη μεταφορά προσωπικού στο εργοτάξιο προσφέρεται το λειτουργικό Vito Tourer BASE.

Ανάλογα με το μήκος οχήματος, μπορούν να τοποθετηθούν στο χώρο επιβατών 2 ή, στην έκδοση extra long, ακόμα και 3 σειρές καθισμάτων με διθέσια και τριθέσια ενιαία καθίσματα. Για να αξιοποιήσετε τη μέγιστη χωρητικότητα 9 θέσεων, μπορείτε να επιλέξετε είτε 3 σειρές καθισμάτων στο χώρο επιβατών (διάταξη καθισμάτων 2-2-3) είτε το ενιαίο κάθισμα συνοδηγού μπροστά και δύο τριθέσια ενιαία καθίσματα πίσω. Το καλύτερο είναι ότι επωφελείστε από την πολυμορφικότητα του Vito Tourer ακόμα και στις ιδιωτικές διαδρομές σας.

Μια συναρπαστική και ταυτόχρονα αναπαυτική θέση εργασίας.

Η ευχάριστη πλευρά του επαγγέλματός σας: το Vito Tourer με το ευρύχωρο εσωτερικό του θα σας δημιουργήσει την καλύτερη διάθεση για την εργασία σας. Τα καθίσματα εντυπωσιάζουν με την ανθεκτική υφασμάτινη επένδυση και την εργονομική σχεδίασή τους, η οποία εξασφαλίζει άνεση και σε μεγάλες διαδρομές. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μία πολύτιμη πρόσθετη λειτουργία είναι η προαιρετική θέρμανση καθίσματος για τον οδηγό και το συνοδηγό. Με το προαιρετικό ενιαίο κάθισμα συνοδηγού, έχετε χώρο για 2 συνεπιβάτες μπροστά.

Χάρη στην ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση διεύθυνσης και τα -προαιρετικά- TEMPOMAT, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με ρυθμιζόμενη κολόνα και υπολογιστή ταξιδίου, ο χειρισμός του οχήματος είναι πολύ εύκολος. Επιπλέον, το προαιρετικό σύστημα κλιματισμού ή αυτόματο σύστημα κλιματισμού βοηθάει στη δημιουργία του ιδανικού κλίματος.

Τα προαιρετικά ηχοσυστήματα φροντίζουν για βέλτιστη συνδεσιμότητα και πλούσια ψυχαγωγία καθ’ οδόν, ενώ με τα συστήματα πλοήγησης Audio 40 και Becker® MAP PILOT μπορείτε να φτάνετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας. Για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την αξία του Vito Tourer σας, διατίθεται το προαιρετικό εσωτερικό πακέτο χρωμίου. Και επειδή κάθε επιτυχημένη επιχείρηση πρέπει να έχει τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο, το Vito Tourer σάς προσφέρει πολλές πρακτικές αποθηκευτικές θήκες.

1

Ο αερόσακος οδηγού και συνοδηγού περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των Vito Tourer. Επιπλέον, διατίθενται προαιρετικά πλευρικοί αερόσακοι θώρακα-λεκάνης και μπροστινοί αερόσακοι παραθύρου ή/και αερόσακοι παραθύρου στο πίσω μέρος του οχήματος.

2

Βλέπε βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό ασφάλειας, καθώς και www.mercedes-benz.de

Πάντα έτοιμο να βοηθήσει.

Σύστημα PRE-SAFE®

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης

Υποβοήθηση φωτισμού πορείας

Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

COLLISION PREVENTION ASSIST

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Τόσο πολύπλευρο όσο οι διαδρομές σας.

Το ζήτημα δεν είναι απλώς να φτάνεις στον προορισμό σου, αλλά και να προχωράς ένα βήμα πιο πέρα. Γι' αυτό, για το Vito Tourer προσφέρονται 3 πανίσχυροι κινητήρες, καθώς και κίνηση στους πίσω τροχούς και τετρακίνηση. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τα δρομολόγια που κάνετε, επιλέξτε για το όχημά σας το σύστημα κίνησης που ταιριάζει στο προφίλ χρήσης σας και στη συμπεριφορά που θέλετε να έχει το αυτοκίνητο στο δρόμο.

Καθ’ οδόν, το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων 7G-TRONIC PLUS αυξάνει την οδηγική άνεση και διατηρεί χαμηλή την κατανάλωση. Επιπλέον, το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων του βασικού εξοπλισμού εντυπωσιάζει με τον τέλειο συνδυασμό ευελιξίας και αποδοτικότητας. Όποια έκδοση συστήματος κίνησης κι αν επιλέξετε, με την ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση διεύθυνσης του βασικού εξοπλισμού, την άνετη ρύθμιση της ανάρτησης και την ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών, το Vito Tourer σας προσφέρει αποδοτικότητα, ομαλή λειτουργία και οδηγική άνεση αντίστοιχη ενός επιβατικού.

[*] Περισσότερες πληροφορίες για τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 καινούριων επιβατικών οχημάτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών οχημάτων", που διατίθενται δωρεάν σε όλα τα σημεία διάθεσης και στο DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).