Η X-Class.

Συνενώνει διαφορετικούς κόσμους.

Η στιβαρότητα στη συναρπαστικότερη μορφή της.

Κυρίαρχη και πανίσχυρη αψηφά τις δυνάμεις της φύσης, ενώ η εντυπωσιακή της σχεδίαση τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της. Είναι τόσο στιβαρή και δυνατή, που μπορείτε να κινείστε δυναμικά ακόμη και στα δυσκολότερα εδάφη, ενώ στη «ζούγκλα» της πόλης το θεαματικό στυλ της προκαλεί θαυμασμό. Είναι ο λειτουργικός και αξιόπιστος συνεργάτης σας στην καθημερινότητα και, ταυτόχρονα, ο σύντροφός σας για αυθόρμητες αποδράσεις στον ελεύθερο χρόνο σας. Υποδεχθείτε ένα όχημα που συνενώνει διαφορετικούς κόσμους με έναν εντελώς νέο τρόπο: καλωσορίζουμε την X-Class – την Mercedes-Benz των pickup!

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Στιβαρότητα
  2. Εκτός δρόμου
  3. Επιδόσεις
  4. Λειτουργικότητα
  5. Άνεση
  6. ΣΧΕΔΙΑΣΗ
  7. Ασφάλεια
Όταν μεταφέρεις πάνω από έναν τόνο, χρειάζεσαι γερές βάσεις.

Η X¬Class είναι απολύτως στιβαρή: μεταφέρει φορτία άνω των 1000 κιλών και ρυμουλκεί τρέιλερ βάρους έως και 3500 κιλών. Γιʼ αυτό χρειάζεται ένα σταθερό και ανθεκτικό πλαίσιο. Συνεπώς, κατασκευάσαμε για το pickup μας ένα πλαίσιο τύπου σκάλας από υψηλής ποιότητας χάλυβα. Έτσι, μπορείτε να φορτώνετε -κανονικά και απροβλημάτιστα- εργαλεία, μηχανήματα, υλικά ή εξοπλισμό για σπορ και διακοπές. Ακόμη και σε χωματόδρομους, το στιβαρό της πλαίσιο σάς επιτρέπει να κινείστε απρόσκοπτα. Προαιρετικά, διατίθεται ένα προστατευτικό κάλυμμα υποδαπέδου από ανοξείδωτο χάλυβα, για την προστασία του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και του συστήματος εξάτμισης όταν οδηγείτε σε ανώμαλο δρόμο.

Αψηφά τις δυνάμεις της φύσης.

Αν σας συναρπάζουν τα βουνά και οι πεδιάδες, θα σας εντυπωσιάσει η X-Class. Χάρη στο σύστημα τετρακίνησης, τους διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας της τετρακίνησης, τον υποπολλαπλασιασμό για πορεία εκτός δρόμου και το προαιρετικό μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα, μπορείτε να κινείστε δυναμικά ακόμη και στα πιο απαιτητικά εδάφη. Η απόσταση από το έδαφος των 202 mm μπορεί να αυξηθεί προαιρετικά έως τα 222 mm.
Αν σας αρέσουν οι περιπέτειες, η X-Class μπορεί να σκαρφαλώνει μαζί σας σε ανηφορικές κλίσεις έως και περ. 100 % και να διατηρεί την οδηγική της ευστάθεια σε πλευρικές κλίσεις έως και περ. 49,8°. Έτσι, οι εκτός δρόμου διαδρομές προσφέρουν ακόμη περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Οδηγική απόλαυση πάνω απʼ όλα!

Ξεκινήστε και αισθανθείτε αμέσως όλη την κινητήρια δύναμη ήδη από τις χαμηλές στροφές. Ειδικά, το πανίσχυρο μοντέλο X 350 d 4MATIC [Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 9,0–8,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 236–230 g/km]1[*] θα σας ενθουσιάσει με τις κορυφαίες επιδόσεις του στο δρόμο. Με το DYNAMIC SELECT επιλέγετε το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης: σπορ, άνετο, βελτιωμένο για εκτός δρόμου οδήγηση, ιδιαίτερα αποδοτικό ή εντελώς εξατομικευμένο με χειροκίνητη αλλαγή ταχύτητας. Οι διογκωμένοι θόλοι τροχών με τα φαρδιά ελαστικά δεν αποτελούν απλώς εντυπωσιακό θέαμα, αλλά συμβάλλουν με το μεγάλο τους μετατρόχιο στην υψηλή εγκάρσια δυναμική. Έτσι εντείνεται σε κάθε στροφή η προσμονή για την επόμενη, και γίνεται η οδήγηση απολαυστική.

Μία επιφάνεια φόρτωσης γεμάτη δυνατότητες.

Όταν λέμε «pick up» το εννοούμε κυριολεκτικά: η εύκολα προσβάσιμη επιφάνεια φόρτωσης μεταφέρει για εσάς περισσότερα από 1000 kg επαγγελματικού ή αθλητικού εξοπλισμού. Ακόμη και ανάμεσα στους θόλους τροχών υπάρχει χώρος για μία ευρωπαλέτα. Εάν το φορτίο έχει γωνίες και ακμές, η προαιρετική επένδυση της καρότσας βοηθά στην αποτροπή ζημιών στη βαφή. Διάφορες δυνατότητες στερέωσης βοηθούν στην ασφάλιση του φορτίου. Στο σκοτάδι, ο φωτισμός LED της καρότσας διευκολύνει την εργασία. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, μπορείτε χάρη στο φορτίο ρυμούλκησης έως και 3.500 kg να ρυμουλκείτε ακόμη και ρυμουλκούμενα για σκάφη ή μεταφοράς αλόγων.

Σκληρή εξωτερικά, άνετη εσωτερικά.

Ακόμη κι όταν οι συνθήκες είναι σκληρές, η X-Class σάς περιποιείται με τη χαρακτηριστική άνεση της Mercedes-Benz. Χάρη στο σύστημα εξουσιοδότησης πρόσβασης και οδήγησης KEYLESS-GO, καθώς και το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, οδηγείτε ξέγνοιαστα. Παράλληλα, τα μοντέρνα συστήματα ήχου και πλοήγησης με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας του Mercedes me connect φέρνουν πληροφόρηση και ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο. Χάρη στην ανάρτηση άνεσης και τα ρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, ακόμη και οι μακρινές διαδρομές είναι ευχάριστα ξεκούραστες. Και αφού φτάσετε στον προορισμό σας, το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την στάθμευση και τους ελιγμούς.

Επιβλητικός χαρακτήρας, γεμάτος αυτοπεποίθησης.

Η X-Class δείχνει χαρακτήρα. Τα power dome στο καπό, η οπτική προστασία κάτω μέρους μπροστά και οι διογκωμένοι θόλοι τροχών δημιουργούν ανεξίτηλες εντυπώσεις. Αφού ανοίξετε τις πόρτες, σας υποδέχεται ένας κομψός εσωτερικός χώρος με οριζόντια διαμορφωμένο κόκπιτ. Με τις σαφώς διαφοροποιημένες Γραμμές PURE, PROGRESSIVE και POWER σε συνδυασμό με τα κομψά και λειτουργικά πακέτα εξοπλισμού και τις ζάντες αλουμινίου έως 48,3 cm (19 ίντσες) μπορείτε να κάνετε την X-Class ακόμη περισσότερο δική σας. Για τη γραμμή POWER διατίθεται επιπλέον 2 χρωματικοί συνδυασμοί – σε μαύρο δέρμα ή δέρμα Καφέ Καρυδί.

Σίγουρη – όχι μόνο λόγω στιλ.

Η X-Class, με τη στιβαρή κατασκευή της, διαθέτει την τέλεια βάση για υποδειγματική ασφάλεια. Επιπλέον, ενισχύεται με πολυάριθμα πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφάλειας. Σε κρίσιμες ή κουραστικές οδηγικές καταστάσεις, πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης καθώς και συστήματα ρύθμισης δυναμικής οδήγησης και φρένων μπορούν να σας υποστηρίζουν και να σας ξεκουράζουν. Σε περίπτωση ανάγκης, υπάρχουν οι 7 αερόσακοι του βασικού εξοπλισμού και το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes­Benz.

1

X 350 d 4MATIC σε συνδυασμό με 7G-TRONIC PLUS. Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 10,3-10,0/8,3-8,1/9,0-8,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 236-230 g/km [*]. Οι πραγματικές τιμές κατανάλωσης εξαρτώνται μεταξύ άλλων από το βάρος του οχήματος και τον επιλεγμένο εξοπλισμό.
Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO₂ NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1152. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ.

* Περισσότερες πληροφορίες για τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων", οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum