Εξοπλισμός για την X-Class.

Κυριότερα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού.

Τα πολύπλευρα χαρακτηριστικά προαιρετικού εξοπλισμού για την X-Class δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανικανοποίητη. Αν κάποιος επιθυμεί ένα πιο εντυπωσιακό στιλ ή έχει συγκεκριμένες λειτουργικές απαιτήσεις από ένα pickup, θα βρει ό,τι ζητάει στη μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού.

Πακέτο Plus

Πακέτο άνεσης

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Επισκόπηση πολυάριθμων στοιχείων εξοπλισμού.

  1. Σύστημα κίνησης και ανάρτηση


  2. Ασφάλεια


  3. Συστήματα πολυμέσων και πλοήγηση


  4. Εξωτερικό


  5. Εσωτερικό


  6. Εξωτερικά πακέτα εξοπλισμού


1

X 350 d 4MATIC σε συνδυασμό με 7G-TRONIC PLUS. Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 10,3-10,0/8,3-8,1/9,0-8,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 236-230 g/km [*]. Οι πραγματικές τιμές κατανάλωσης εξαρτώνται μεταξύ άλλων από το βάρος του οχήματος και τον επιλεγμένο εξοπλισμό.
Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO₂ NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1152. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ.

[*] Περισσότερες πληροφορίες για τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 καινούριων επιβατικών οχημάτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών οχημάτων", που διατίθενται δωρεάν σε όλα τα σημεία διάθεσης και στο DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum