Κάτω από το καπό: τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι διαστάσεις και τα βάρη της X-Class.

Διαστάσεις και βάρη.

Τύπος οχήματος
Ύψος
Λειτουργία ECO Start-Stop

Κυρίαρχα καθ' οδόν με πανίσχυρους κινητήρες.

Επιλογή μεταξύ 5 πετρελαιοκινητήρων.

Σε κάθε σύστημα κίνησης της X-Class χτυπά μια δυνατή καρδιά με μεγάλες αντοχές. Η κορυφαία έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα V6 [X 350 d 4MATIC: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 9,0–8,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 236–230 g/km] 1* θα σας ενθουσιάσει με τη μέγιστη ροπή στρέψης 550 Nm που εξασφαλίζει δυναμική επιτάχυνση από τις χαμηλές στροφές. Έτσι, μπορείτε να κινείστε απεριόριστα εντός και εκτός δρόμου. Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν σύστημα άμεσου ψεκασμού Common Rail με πιεζοηλεκτρικά μπεκ, υπερπλήρωση με στροβιλοσυμπιεστές καυσαερίων και τεχνολογία SCR (Selective Catalytic Reduction) για τον καθαρισμό καυσαερίων, καθώς και δυνατότητα έλξης ακόμα και μεγάλων φορτίων ρυμούλκησης.

1

X 350 d 4MATIC σε συνδυασμό με 7G-TRONIC PLUS. Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 10,3-10,0/8,3-8,1/9,0-8,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 236-230 g/km [*]. Οι πραγματικές τιμές κατανάλωσης εξαρτώνται μεταξύ άλλων από το βάρος του οχήματος και τον επιλεγμένο εξοπλισμό.
Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO₂ NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1152. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ.

Κινητήρες και τιμές κατανάλωσης.

Τύπος οχήματος
Ύψος
Λειτουργία ECO Start-Stop
Τα Γνήσια Αξεσουάρ (π.χ. ράγες οροφής, σκληρή οροφή (hardtop) κ.ο.κ.) μπορεί να μεταβάλλουν βασικά χαρακτηριστικά του οχήματος, όπως π.χ. βάρος, αντίσταση κύλισης και αέρα, και να επηρεάσουν τις τιμές κατανάλωσης και τις επιδόσεις, πέραν των κυκλοφοριακών και καιρικών συνθηκών. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.mercedes-benz.gr
* Περισσότερες πληροφορίες για τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων", οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum